Ota yhteyttä

Yhdistyksen yhteystiedot

Hyönteistalouden akateeminen kehittämisyhdistys -
Academic association of insect economy ry

Latokartanonkaari 5
Viikki C-talo
PL 27
00014 Helsingin Yliopisto

unibugs-hallitus@helsinki.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook-logo Twitter-logo Instagram-logo


Yhdistyksen hallitus vuonna 2016

Toimihenkilö: Sami Lähde

Sami Lähde

puheenjohtaja

Toimihenkilö: Tiiu Kyllönen

Tiiu Kyllönen

varapuheenjohtaja, toimintavastaava

tiiu.kyllonen@helsinki.fi
040 847 6450

"Olen jo pitkään ollut entomofagian fani ja lähdin siksi heti innolla yhdityksen toimintaan mukaan! Opiskelualani on kasvintuotantotieteissä, erityisesti maataloushyönteisissä. Puuhailen mielelläni ötököiden parissa, on minulla pari lajia lemmikkitorakoitakin! Unibugsissa pääsen seurailemaan läheltä yhdistyksen oman 'hyönteiskasvatuslaitoksen' menoa ja meininkiä. Siinä ohessa pyrin edesauttamaan yhdistyksen omien tapahtumien järjestelyjä. Erityisinä kiinnostuksen kohteina on mm. elintarvikehyönteisten tuotteistaminen, kasvatus ja mehiläistalouden puolelta kuhnuritoukkien hyötykäyttö."

Toimihenkilö: Jenni Lehtoaho

Jenni Lehtoaho

sihteeri

jenni.lehtoaho@helsinki.fi
044 027 0708

"Olen lopputyötäni tekevä kasvintuotantotieteiden opiskelija. Unibugsilaisena pyrin pitämään paperit ojossa ja hyönteiset pilotissa. Seurailen myös ulkomaiden hyönteisasioita. Minua kiinnostavat erityisesti hyönteisten tuotanto, kasvintuotannon yhdistäminen ja tuotteistaminen. Kotona koekasvatan hyönteisiä rehukäyttöön. Parhaat ideat syntyvät silloin, kun vähiten osaat odottaa!"

Toimihenkilö: Topi Kaarlamo

Topi Kaarlamo

taloudenhoitaja

topi.kaarlamo@helsinki.fi

"Olen toisen vuoden ympäristö- ja luonnonvaraekonomian opiskelija. Hyönteisten elintarvikekäytön lisäksi itseäni kiinnostaa erityisesti hyönteisten käyttö eläinten rehuna. Uskon vahvasti hyönteisissä piileviin mahdollisuuksiin ja tahdon omalta osaltani olla edistämässä sitä Unibugsin kautta. Hallituksessa toimin taloudenhoitajana."

Toimihenkilö: Säde Virkki

Säde Virkki

tiedottaja

sade.virkki@helsinki.fi
045 235 6360

"Opiskelen Viikin kampuksella kasvintuotantotieteitä suunnaten opintoni kasvinjalostukseen. Täten kodistani löytyy myös yksi jos toinen viherkasvi sekä keittiössäni on meneillään kuudestoista Drosophila melanogaster -sukupolvi. Pyrin tiedottamaan Unibugsin ajankohtaisista asioista ja välittämään muita kiinnostavia aiheita, sähköpostitse kuin SOME-kanavissa. Jos sinulle tulee hyönteistalouteen liittyviä kysymyksiä tai palautetta, ota yhteyttä, muuten pysy kuulolla!"

Toimihenkilö: Arto Voipio

Arto Voipio

seminaaripäällikkö

Toimihenkilö: Iina Hyvönen

Iina Haikarainen

tutkimusvastaava

iina.hyvonen@helsinki.fi

"Olen maisterintutkielmaani kirjoittava kasvinviljelytieteen opiskelija. Yhdistyksemme tutkimus- ja ravitsemusvastaavana vastaan Unibugsin tutkimustoiminnasta, järjestämiemme tilaisuuksien ravitsemuksellisesta puolesta sekä pidän itseni ja yhdistyksen kartalla hyönteistalouden uusimmista tutkimuksista. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti ilmastoasiat ja kestävä kehitys."


Yhdistyksen toimihenkilöt vuonna 2016

Hyönteisvastaava
Tiiu Kyllönen
tiiu.kyllonen@helsinki.fi
040 847 6450

Valokuvaus ja sisällöntuotto
Arttu Mäkinen

Rahoitusvastaava
Lauri Jyllilä

KV-vastaava
Jenni Lehtoaho
jenni.lehtoaho@helsinki.fi
044 027 0708

Ravitsemusvastaava
Iina Haikarainen
iina.hyvonen@helsinki.fi
050 440 8428

Maatalouden yhdyshenkilö
Arttu Koivulahti